Turn key inrichting

Infoland 2e verdieping

Na reeds de begane grond ingericht te hebben mocht FS kantoorinrichting ook meedenken over de inrichting op de 2e verdieping van het prachtige pand van Infoland. Al vrij snel werd duidelijk dat ook op deze verdieping Het Nieuwe Werken centraal moest staan. In samenwerking met schaal 1op1 interieurarchitecten (Inge Lohman) werd de keus als snel gemaakt om ook hier zit/sta werkplekken in te richten.

Akoestiek

Akoestiek speelt een hele belangrijke rol bij Infoland. De tweede verdieping is namelijk een mooie, maar grote en open ruimte. Om ervoor te zorgen dat dit niet voor akoestische problemen zou zorgen werden er grote akoestische panelen opgehangen. Voor een extra huiselijke sfeer werden deze panelen aangekleed met foto’s. De medewerkers mochten de thema van deze foto’s kiezen, en zij kozen voor LEGO.

Uitstraling

Voor dit project zijn de vloerbedekking en kleurstelling vrijwel hetzelfde gebleven als op de begane grond. Toch zorgt het gehele nieuwe meubilair op de verdieping voor een hele andere uitstraling. Wederom is er gekozen voor de bureaustoel Poi en is er aan ieder bureau een persoonlijke lade toegevoegd. Voor de vergaderruimte is gekozen voor een robuuste boomstamtafel met een afmeting van 300×100 cm. Een mooie lange tafel, waar met veel mensen aan vergaderd kan worden.

Een prachtig eindresultaat met een zeer tevreden klant. Infoland wederom bedankt voor de prettige samenwerking.