De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor
Kantine inrichting FS

Kantine inrichting

Uw kantine is de plek waar uw medewerkers kunnen ontspannen. Het is een plek waar niet alleen serieuze gesprekken gevoerd worden maar juist wordt gelachen, koffie wordt gedronken en inspiratie wordt opgedaan. Iedereen heeft regelmatig pauze nodig om vervolgens weer met een frisse blik aan de slag te kunnen. Na ruim 20 jaar ervaring weten wij als geen ander dat een kantine inrichting zowel gezellig als functioneel moet zijn. Goede tafels en stoelen die makkelijk te verschuiven zijn én lekker zitten. Misschien zelfs een voetbaltafel in een stuk loze ruimte? Wij helpen u graag ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij het inrichten van uw kantine.

Voor elk budget

Onze kantinemeubelen halen wij rechtstreeks van veel verschillende fabrikanten. Hierdoor kunnen wij alle soorten kantines inrichten met zowel meubels van exclusieve merken, als budget meubelen van ons eigen merk. Op die manier kunnen we oplossingen aanbieden in veel verschillende prijsklassen, maar wel altijd met een uitstekende kwaliteit. Een greep uit onze merken voor kantinemeubels zijn Papatya, Scab, Kartell en Wiesner Hager.

Advies op maat

Heeft u moeite met beslissen wat het beste werkt voor uw kantine? We helpen u graag bij het vertalen van uw huisstijl naar uw kantine-inrichting. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies. Onze medewerkers denken graag met u mee over een passende oplossing.

Kom langs in onze showroom

En wilt u liever meubels uitproberen voordat u ze koopt? Dat kan! We kunnen stoelen gratis op proef zetten, of u kunt ze testen in onze showroom van 300m2.

Uw kantine-inrichting snel geleverd

Of u nou een kantine voor 30 of 300 werknemers moet inrichten, wij kunnen onze artikelen snel leveren. Zo kunt u zo snel mogelijk uw werknemers zich thuis laten voelen in de kantine. Wilt u direct kantine meubels bestellen? Dat kan gemakkelijk in onze webshop.

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter