De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor

Advies voor een inrichting geven wij altijd op basis van kennis, ervaring en gedetailleerde tekeningen

Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen. Dit gaat van het inrichten van kantoor- en projectruimtes tot het leveren van totaaloplossingen (incl. wanden, vloeren, plafonds, etc.)

Kwaliteit staat voorop

Ondanks dat onze klanten erg verschillend zijn staat er altijd één ding voorop: kwaliteit. Ook als het budget wat minder groot is. Wij zijn onafhankelijk en streven er altijd naar om voor iedere klant een passende oplossing te vinden. Omdat wij een aanbod hebben van veel verschillende fabrikanten kunnen wij een scherpe afweging maken tussen prijs en kwaliteit. Vervolgens werken we ons advies uit in gedetailleerde tekeningen en één overzichtelijke offerte.

Ruim 20 jaar ervaring

Iedereen achter FS Kantoorinrichting is al lange tijd werkzaam in de kantoormeubelbranche. Met ruim 20 jaar ervaring geven we u graag advies over uw nieuwe interieur. En wilt u komen kijken naar het meubilair dat wij aanbieden? In Bergeijk beschikken we over een showroom van 300m2 en een magazijn van 700m2. Dit zorgt ervoor dat we bijna alles uit voorraad kunnen leveren in heel Nederland en België.

Of u op zoek bent naar een enkele bureaustoel of een complete kantoorinrichting; wij staan altijd voor u klaar met een warme kop koffie. Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Over FS Kantoorinrichting
FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter