De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor

Kantoorinrichting

Burgmans & Alewijns

Burgmans & Alewijns is een elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in domotica, zonnepanelen, LED technieken en allerlei andere energie besparende technieken. Ze groeiden, door hun succes, uit het oude pand en besloten te verhuizen naar industrieterrein De Waterlaat in Bergeijk.

INRICHTING DOOR SAMENWERKING MET LEN

Om dit nieuwe pand te voorzien van een passend interieur richtte Burgmans & Alewijns zich tot FS Kantoorinrichting. In samenwerking met Lenneke Kuijken (Len interieur en Styling) zijn we aan de slag gegaan om dit nieuwe pand te voorzien van inrichting. Samen zijn we tot een goed advies gekomen dat perfect aansloot bij de vraag van Burgmans & Alewijns.

KANTOORINRICHTING DIE PAST BIJ DE VRAAG

Burgmans & Alewijns wilde niet per se voor het meest gebruikelijke gaan. Ze volgden ons advies en kozen voor extra grote en in hoogte instelbare werkplekken. Deze werden vergezeld door bureaustoelen met netbespanning rug en gekleurde stoffering, uit onze eigen FS collectie. De vergaderruimtes werden uitgerust met mooie designstoelen, wederom uit onze eigen huislijn collectie. Daarnaast hebben we, door één wand te voorzien van fotobehang en de designstoelen in diverse kleuren te laten stofferen, de inrichting een uitstraling gegeven die perfect past bij Burgmans & Alewijns.

Een frisse kantine inrichting

Ook hebben we ons mogen bezighouden met het inrichten van de kantine. Door gebruik te maken van diverse kleuren en verschillende materialen hebben we ervoor gezorgd dat de kantine inrichting een frisse uitstraling kreeg waardoor het voor iedere werknemer een plezier is hier even tot rust te komen. Zowel de kantinestoelen, bureaustoelen als vergaderstoelen hebben we op proef gezet zodat iedereen ze goed kon testen en ze met volle overgave konden kiezen voor de beste stoelen.

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter