De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor

Turn key inrichting

Infoland Veldhoven

Totaalproject bij Infoland in Veldhoven.

Infoland Veldhoven is een goed voorbeeld van een klant die meer wil dan alleen hulp bij inrichting van hun pand. Naast het leveren van het juiste meubilair hebben we ze ook ontzorgd door de organisatie van hun hele project over te nemen. Dit heet de Turn Key inrichting van FS Kantoorinrichting.

1 planning, 1 contactpersoon en 1 factuur

Dit betekent dat wij de coordinatie op ons genomen voor o.a. de nieuwe vloerbedekking, zonwering, verlichting, (glas)wanden en plafronds. Als middelpunt van de verschillende partijen waarmee zij werkten konden wij Infoland al het werk uit handen nemen. Wij maakten voor hen één volledige planning, ze hadden ons als enige contactpersoon en alle kosten van alle verschillende partijen stonden op één overzichtelijk factuur. Volledig volgens het motto van FS Kantoorinrichting: 1 planning, 1 contactpersoon en 1 factuur.

Het ‘nieuwe werken’ voor Infoland Veldhoven

In ons advies voor de inrichting hebben we het concept achter Het Nieuwe Werken meegenomen. Een leuke, huiselijke sfeer met veel flexwerk- en overlegplekken. We hebben dit nieuwe tijdperk op het gebied van werken en overleggen meegenomen in nieuwe de werkplekken, concentratiewerkplekken, vergaderkamers, spreekkamers en overleghoeken. Voor extra sfeer en beleving is er een volledige muur voorzien van fotobehang en heeft Infoland meerdere stoelen kunnen proefzitten en -plaatsen. Samen met Infoland zijn we heel tevreden over het eindresultaat van dit project.

Akoestiek

Akoestiek speelt een hele belangrijke rol bij Infoland. De tweede verdieping is namelijk een mooie, maar grote en open ruimte. Om ervoor te zorgen dat dit niet voor akoestische problemen zou zorgen werden er grote akoestische panelen opgehangen. Voor een extra huiselijke sfeer werden deze panelen aangekleed met foto’s. De medewerkers mochten de thema van deze foto’s kiezen, en zij kozen voor LEGO.

Kunnen wij jou ook ontzorgen bij je totale inrichting van je pand? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Ontwerp: Schaal 1 op 1 (Inge Lohman)

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter