De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor

Kantoorinrichting

Viggo

Viggo is de luchtvaartdienstverlener op o.a Eindhoven Airport. Voor een nieuw kantoor zochten ze hulp bij het kiezen, leveren en monteren van het juiste interieur. Hiervoor kozen ze de kantoorinrichting van FS Kantoorinrichting.

Het ‘nieuwe werken’ voor Viggo

Voor de inrichting van Viggo’s nieuwe kantoor hebben we het concept van het ‘nieuwe werken’ aangehouden. Dat betekent dat er een fijne en huiselijke sfeer is en veel ruimte voor informele en formele vergaderplekken. Onder andere de werkplekken, vergaderruimtes en kantine zijn hier mooie voorbeelden van.

Advies: ergonomie en maatwerk

Ons advies naar Viggo was om voldoende zit- sta werkplekken te plaatsen. Dit bevorderd de productiviteit en voorkomt lichamelijke klachten. Daarnaast zijn er in vergaderruimtes op maat gemaakte vergadertafels geplaatst van gelakt massief eiken. Door daarin audiovisuele voorzieningen te verwerken zorgden we voor een mooie en huiselijke uitstraling aan de ruimte.

Flexibiliteit vanuit FS Kantoorinrichting

Bij de afronding van de bouw moest Viggo al uit hun oude pand terwijl hun nieuwe vloer nog niet was gelegd. Om Viggo hierin te helpen hebben wij onze planning omgegooid en ons meubilair in fases geleverd. Zo konden de werknemers van Viggo alvast aan de slag, en werd de rest van het meubilair later geleverd, zonder extra kosten.

Wil je zeker weten dat jouw planning helemaal strak loopt? Laat ons dan de coördinatie van je project overnemen. Kijk daarvoor bij onze Turn Key inrichting.

Ontwerp: Burobas

Foto’s: Bart van Overbeeke

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter