De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor

Kantoorinrichting

Pantex

Pantex, gespecialiseerd in gezondheidszorg voor dieren, heeft een volledig nieuw pand laten bouwen wat ze de komende jaren van verwachte groei onderdak moet bieden. FS Kantoorinrichting heeft dit nieuwe pand op het kempisch bedrijventerrein in Hapert mogen inrichten.

Ergonomische werkplekken

Pantex heeft ergonomie hoog in het vaandel staan om ervoor te zorgen dat haar werknemers zo prettig mogelijk werken. Om ervoor te zorgen dat ons advies perfect aansluit bij hun wensen hebben we daar rekening mee gehouden. Alle kantoren zijn voorzien van elektrisch verstelbare zit-sta werkplekken en multifunctionele bureaustoelen. Hiermee worden lichamelijke klachten voorkomen en wordt de productiviteit van de werknemer zo hoog mogelijk gehouden.

Vergaderruimtes en kantine

In de vergader- en presentatieruimtes hebben we een interieur neergezet die perfect past bij de visie van Pantex. Door exclusieve boomstamtafels en bijpassende vergaderstoelen is er een rustige ruimte gecreëerd. Daarnaast heeft de kantine ook een nieuwe inrichting gekregen. Door met verschillende kleuren en lichte materialen te werken heeft het een frisse uitstraling gekregen.

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter