De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor
FS Projectinrichting Raadzaal Gemeente Bladel

Projectinrichting

Naast het leveren van die ene stoel of het inrichten van kantoren denken we graag mee over de aankleding van complete projecten. Van culturele centra, horeca, raadszalen, scholen tot verzorgingscentra. Voor ieder type project verzorgen wij het geschikte interieur. Omdat uw wensen bij ons centraal staan starten we iedere samenwerking met een goed gesprek. Op basis daarvan brengen we een compleet en passend advies uit, gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring en vakinhoudelijke kennis.

Bent u op zoek naar hulp bij de totale afwerking van een project? Van wanden, vloeren en plafond tot zonwering en audiovisueel. Wij verzorgen op basis van één planning, één contactpersoon en één factuur de complete afbouw. Meer informatie daarover vindt u bij Turn key inrichting.

Voor ieder project een eigen inrichting

Projectinrichting gaat veel verder dan het verzorgen van tafels en stoelen, dat begrijpen we. Daarnaast weten we dat iedere ruimte een ander doel heeft, en daardoor ook andere behoeftes. Zo heeft een raadzaal meer aandacht nodig voor een optimale akoestiek en ligt bij een horecagelegenheid extra nadruk op de functionaliteit van de tafels en stoelen. Hier houden we bij ieder project rekening mee zodat we, samen met u, altijd de juiste beleving en sfeer kunnen neerzetten.

Wij gaan altijd een stapje verder

Natuurlijk staat uw wens voorop bij het inrichten van een nieuw project. Toch denken wij graag verder dan de initiële opdracht waardoor we altijd meer kunnen bieden en een stapje verder voor u kunnen gaan. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd een uniek advies krijgt dat optimaal past bij de ruimte die u graag ingericht wilt hebben. Volledig uitgewerkt in gedetailleerde tekeningen met een complete offerte.

Voordelen van FS projectinrichting

  • Oplossingen voor ieder type inrichting (horeca, scholen, verzorgingscentra)
  • Advies op basis van ruim 20 jaar ervaring
  • Altijd een uniek advies
  • Gedetailleerde tekeningen en één complete offerte
FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter