De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor
FS Turn Key Inrichting Infoland

Turn-Key inrichting

Zoekt u iemand die u helpt bij een volledige (her)inrichting? Een partij die verder kijkt dan enkel meubels en ook meedenkt over de vloeren, muren en de volledige afbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het liefst komen we vanaf het begin van het project bij u aan tafel om vanaf de ruwbouw mee te denken over de inrichting van uw project. We leveren gedetailleerde tekeningen op met bijvoorbeeld de indeling van werkplekken, spreekzones, formele en informele vergaderruimtes en kantines. Altijd passend bij de uitstraling die u zoekt.

Meedenken vanaf de bouwtekening

Heeft u bestaande ruimtes die geheel vernieuwd moeten worden? Of heeft u enkel de bouwtekeningen waarmee u moet werken? In beide gevallen heeft u aan ons een totaal adviespartner die graag met u meedenkt over de optimale inrichting van uw ruimtes. Met ruim 20 jaar ervaring weten we met welke onderdelen we rekening moeten houden. Zo kijken we naar de vloeren, muren, afbouw, daglicht, akoestiek en nog veel meer. Dit werken wij uit in een volledig advies met gedetailleerde ontwerptekeningen en een volledige offerte. U kunt vervolgens zelf kiezen of u het hele project door ons uit handen laat nemen of ook andere partijen daarbij betrekt.

Maak ons het middelpunt van al uw partijen

Natuurlijk begrijpen wij dat u soms de afwerking van uw pand laat doen door verschillende partijen. We weten ook dat dit ervoor kan zorgen dat u veel tijd kwijt bent aan het coördineren van de verschillende planningen en contactpersonen. Ook hierin ontzorgen wij u graag. Wij stellen ons graag voor als het aanspreekpunt voor alle externe partijen waar u mee werkt. Zo kunnen wij alle planningen samenvoegen tot één complete planning en verzorgen wij één totale en overzichtelijke factuur. Voor u betekent dit dat u ons als enige contactpersoon heeft voor het hele project en dat de rest voor u wordt geregeld.

Voordelen van FS Turn Key inrichting

  • Meer dan enkel inrichting of interieur. Ook vloeren, muren, afbouw, etc.
  • Meedenken vanaf de bouwtekeningen
  • Gedetailleerde tekeningen van alle ruimtes
  • Één overzichtelijke offerte voor alle werkzaamheden
  • Een aanspreekpunt voor eventuele andere externe partijen

Zoekt u enkel hulp bij het uitzoeken van het juiste kantoormeubilair? Kijk dan bij onze kantoorinrichting en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Ook verzorgen wij meubilair voor projecten als horeca, raadszalen en scholen. Kijk daarvoor bij onze projectinrichting.

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter