De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor
Vergaderruimte inrichting FS Kantoorinrichting

Vergaderruimtes inrichten

Vergaderruimtes zijn er in veel verschillende vormen en maten en kunnen op talloze manieren gebruikt worden. Zo heb je meubilair voor formele vergaderruimtes voor gesloten overlegmomenten en vergaderruimtes met een informele sfeer zoals zithoeken en kantines. FS Kantoorinrichting biedt u oplossingen op elk niveau. Van grote raadzalen tot kleinschalige overlegruimtes en van boardroom tot informeel afdelingsoverleg.

Meer dan alleen meubilair

Om de juiste sfeer neer te zetten in uw vergaderruimtes geven we advies over meer dan alleen het beste meubilair. We denken ook graag mee over passende audiovisuele oplossingen en maatwerk oplossingen. Zo kunnen we spreekkamers inrichten met schermen, beamers en geluidinstallaties. Daarbij bedenken we altijd slimme manieren zodat het gebruiksvriendelijk blijft. Ook de sfeer in een ruimte kan bepalend zijn voor het overleg. Met wand visuals, kleurstellingen en accessoires geven we de juiste sfeer aan een ruimte.

Vergaderen voor elk budget

Omdat wij meubilair rechtstreeks van verschillende fabrikanten leveren kunnen we oplossingen aanbieden in veel verschillende prijsklassen, maar wel altijd met een perfecte kwaliteit. Zelfs met een bescheiden budget is er veel mogelijk voor uw vergaderruimtes.

Advies op maat

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor de diverse vergaderruimtes in uw kantoor? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren. Op basis van ruim 20 jaar ervaring werken we een passend advies uit in gedetailleerde tekeningen en een volledige offerte. Voor contact kunt u altijd bellen naar 0497-55 55 17 of ons bezoeken in onze showroom in Bergeijk.

Voordelen van FS Kantoorinrichting

  • Een complete inrichting voor iedere soort vergaderruimte in uw kantoor
  • Voor iedere portemonnee een passende inrichting
  • Uniek advies op basis van kennis en ruim 20 jaar ervaring
  • Advies met complete interieurtekeningen en een passende offerte
FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter