De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor
Bureaustoel kopen FS Kantoorinrichting

Bureaustoelen kiezen

Omdat we heel veel zitten op een dag is het van belang om een goed passende bureaustoel te kiezen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de juiste bureaustoel te vinden. Of er vanuit kantoor gewerkt wordt of vanuit huis, een goede kwaliteit bureaustoel zorgt voor de juiste zithouding en kan nek- en rugpijn helpen voorkomen. We helpen u graag zo goed mogelijk bij het vinden van de passende bureaustoel. Daarom zetten we graag een bureaustoel in overleg met u op proef.

Een ergonomische bureaustoel

Zit je het grootste deel van je werktijd op een bureaustoel? Dan is een ergonomische bureaustoel de beste keus. Hierbij zijn meerdere onderdelen van de bureaustoel instelbaar. Denk hierbij aan het instellen van de hoogte, zitdiepte en zithoek en arm- en rugleuning. Bewegend zitten en een goede ondersteuning van het lichaam zijn daarbij de sleutelwoorden. Door de bureaustoel precies op jouw lichaam af te stellen creëer je de perfecte zithouding en verminder je de kans op lichamelijke klachten.

Richtlijnen voor bureaustoelen

Om zeker te weten dat je een goede ergonomische bureaustoel hebt kun je kijken of deze voldoet aan de Europese of Nederlandse richtlijnen. Dit kun je zien doordat ze worden aangeduid met de code EN-1335 of NPR-1813. Een bureaustoel die hieraan voldoet is volledig instelbaar en daardoor geschikt voor 95% van de bevolking. Alle bureaustoelen die wij aanbieden voldoen aan de EN-1335 of NPR-1813 richtlijnen.

Verschillende merken bureaustoelen

Wij zijn onafhankelijke en bieden dan ook veel verschillende bureaustoelen aan van verschillende fabrikanten in verschillende prijsklassen. Zo zijn er fabrikanten die verder gaan dan de standaard stoelen, zoals de Spindl bureaustoelen serie waarvan wij exclusief partner zijn. Daartegenover hebben wij ook onze eigen lijn bureaustoelen welke een erg fijne prijs hebben maar alsnog voldoen aan de strengste richtlijnen. Daar tussenin zitten mooie bureaustoelen van gerenommeerde fabrikanten als Wiesner Hager, Girsberger, Drisag en nog veel meer. De keuze is reuze, en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste bureaustoel.

Vragen? Wij hebben de kennis, producten en oplossingen

Omdat de keus in bureaustoelen vaak lastig is om zelf te maken willen we u daar graag bij helpen. Met ruim 20 jaar ervaring en veel verschillende fabrikanten aan onze zijde hebben we veel kennis over de verschillende bureaustoelen. Als u contact met ons opneemt kunnen we al snel advies geven over welke bureaustoel het beste past bij uw wensen.

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter