De Projectinrichter | bezoek ook onze website voor
FS Kantoorinrichting Viggo

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar meubilair voor één of meerdere ruimtes in uw kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u een beperkt budget heeft of op zoek bent naar luxe en exclusiviteit. Door een breed aanbod van verschillende fabrikanten vullen we uw kantoorruimtes volledig naar wens in. Op basis van jarenlange ervaring en kennis zetten we de sfeer en inrichting neer waar u naar op zoek bent.

Kantoormeubilair voor alle soorten ruimtes

Bent u op zoek naar de perfecte bureaustoel? Of wilt u juist een hele verdieping of compleet gebouw voorzien van meubilair? Voor alle soorten kantoorinrichtingen kunt u bij ons terecht. Van perfecte werkplekken tot formele en informele vergaderruimtes. Voor alle plekken binnen uw kantoor bedenken wij slimme en efficiënte oplossingen. Daarbij kijken we niet naar hoeveel werkplekken er in één ruimte passen. We vinden juist dat het doel van de ruimte en de indeling hiervan centraal moet staan bij het vinden van het juiste interieur. Zo zorgen we dat iedere ruimte past bij de diensten en uitstraling van uw bedrijf.

Wenst u naast kantoorinrichting hulp bij de totale afwerking van uw gebouw? Wij verzorgen op basis van één planning, één contactpersoon en één factuur de complete afbouw. Van wanden en plafond tot zonwering en audiovisueel. Lees daarvoor meer over onze Turn key inrichting.

Kantoorinrichting op basis van kennis

Met ruim 20 jaar ervaring hebben we veel kennis opgedaan. Door deze kennis kunnen we met u meepraten en een gericht advies geven waar u mee verder kunt. We snappen wat voor u belangrijk is en waar we op moeten letten bij het inrichten van verschillende kantoorruimtes. Zo houden we altijd rekening met de eigenschappen van een ruimte. We kijken bijvoorbeeld naar de plaats van de deuren en ramen en houden rekening met akoestiek en ergonomie. We weten welke kantoorinrichting goed werkt bij verschillende bedrijven en bij de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Door hier feilloos op in te spelen werken we efficiënt en besparen we u tijd.

Voordelen van FS Kantoorinrichting

  • Een complete inrichting voor iedere soort ruimte in uw kantoor
  • Voor iedere portemonnee een passende inrichting
  • Uniek advies op basis van kennis en ruim 20 jaar ervaring
  • Advies met complete interieurtekeningen en een passende offerte

 

Hoe pakken wij een nieuwe kantoorinrichting aan?

We geloven in een persoonlijke aanpak en daarvoor rijden wij gerust heel Nederland door. Door met u aan tafel te zitten en te praten over de bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur kunnen wij het beste advies geven over uw nieuwe kantoorinrichting. U vertelt ons wat u in gedachten heeft, wat voor mensen bij u werken en welke afdelingen en werkzaamheden een rol spelen. Door scherpe vragen te stellen ontdekken wij precies hoe u het beste geholpen bent. Dit verwerken we in een gericht advies, compleet met interieurtekeningen die u het gevoel geven dat de nieuwe inrichting er al staat. Bent u overtuigd? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek.

FS Kantoorinrichting | Onderdeel van De Projectinrichter